Αρχική Σελίδα

Sinocoredrill Group Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

SINOCOREDRILL η ΟΜΑΔΑ είναι ένας κορυφαίος κινεζικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στους ορυκτούς τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμούς εξερεύνησης στην επιχείρηση από το 2008. Μέσω της στενής συνεργασίας με τους πελάτες και τους συνέταιρους, Sinocoredrill κάνει τη συνεχή καινοτομία για την επίτευξη του στόχου ανώτερης παραγωγικότητάς του. Εξ αιτίας της ανταγωνιστικής τιμολόγησης των προϊόντων μας της άριστης απόδοσης και πολύ, ελαχιστοποιήσαμε επιτυχώς το κόστος διατρήσεων του κάθε πελάτη μας ανά μετρητή. έχουμε τα άφθονα σχέδια με τον ποιοτικό βαθμό σειράς και ρητώς, η τιμή μας είναι πολύ ανταγωνιστική αιτία που είμαστε manufactory.

     

Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων GB/T19001-2008/IS9001: 2008. Η επιχείρησή μας έχει κερδίσει επίσης τις τιμές όπως το υψηλής ποιότητας προϊόν Jiangsu και η συμμόρφωση συμβάσεων Jiangsu και η επιχείρηση Creditworthy. Σαν κινεζικό ειδικό των γεωλογικών εργαλείων Manufactory εξερεύνησης και προμηθευτή, η επιχείρησή μας ιδρύεται με τη σκληρή δουλειά των υπαλλήλων μας για πολλά χρόνια. Η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί σε έναν επαγγελματικό κατασκευαστή της διάτρυσης του εξοπλισμού και των εργαλείων, όπως HDD (κανένας-σκάψτε) ράβδος τρυπανιών, ράβδος διατρήσεων καλωδιώσεων και εργαλεία, διάφορες του διαμαντιού που γονιμοποιείται και καθορισμένο κομμάτι πυρήνων, που διευρύνει το κοχύλι με την αυτόματη γραμμή παραγωγής.

 

 

Η επιχείρησή μας συμμετέχει κυρίως στην παραγωγή των εργαλείων διατρήσεων βαρελιών πυρήνων καλωδιώσεων Β το /N το /H το /P WL, ράβδος τρυπανιών, υπερανυψωμένη συνέλευση, κομμάτι πυρήνων διαμαντιών, που διευρύνει το κοχύλι, την πλήρεις υδραυλικές εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων πυρήνων και την αντλία για τους πελάτες και οι δύο λάσπης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Με την εμπειρία πολλών ετών στην παραγωγή και την πώληση καθώς επίσης και την ισχυρή τεχνική δυνατότητα, η επιχείρησή μας έχει προσφέρει στο υψηλής ποιότητας εμπορικό σήμα SINOCOREDRILL ολόψυχα, συμπεριλαμβανομένου του προηγμένου CNC τόρνου, CNC το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο και CNC το συμπυκνώνοντας κομμάτι διαμαντιών και τη συσκευή γλυφάνων. Με ένα δίκτυο μάρκετινγκ που καλύπτει την Κίνα, η επιχείρησή μας έχει δώσει τη ύψιστη προτεραιότητα στην ποιότητα και έχει στοχεύσει επίσης στην αγορά.

 

Με την προσκόλληση στην έννοια της ποιότητας και της υπηρεσίας που είναι ανώτατων, η επιχείρησή μας έχει την οργάνωση μια θετική εικόνα επιχείρησης και κέρδισε την ευρεία αναγνώριση από τους πελάτες μας. Προκειμένου να προσφερθούν τα καλύτερες προϊόντα και οι υπηρεσίες καθώς επίσης και να ικανοποιήσει η αυξανόμενη απαίτηση της αγοράς με χαμηλότερο κόστος, η επιχείρησή μας έχει κάνει τις μεγάλες προσπάθειες να αναπτύξει το νέο προϊόν και να καινοτομήσει η τεχνολογία. Επίσης ειλικρινά έχουμε καλωσορίσει εκείνους τους παλαιούς και πελάτες ειδήσεων για να μας ενώσουμε.

 

 

Υπερπόντια έδρα (Σιγκαπούρη)

PTE ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ. ΕΠΕ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ: 65 ΚΈΝΤΡΟ ΣΙΓΚΑΠΟΎΡΗ ΟΔΏΝ #38-26 OCBC CHULIA (049513)

 

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


 

 

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ:

 

▲ Sinocoredrill είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές στην Κίνα που είναι ειδικευμένη στα εργαλεία διατρήσεων εξερεύνησης πυρήνων, τα κομμάτια, τις ράβδους και τις εγκαταστάσεις γεώτρησης.

▲ Μέσω των καινοτόμων προϊόντων και της υπηρεσίας, Sinocoredrill έχει φέρει στους πελάτες του τις βιώσιμες αναπτυγμένες λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Και μέσω της στενής συνεργασίας με τους πελάτες και τους συνέταιρους, Sinocoredrill κάνει τη συνεχή καινοτομία για την επίτευξη του στόχου ανώτερης παραγωγικότητάς του.

▲ Sinocoredrill, που ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται σε Wuxi, Jiangsu. 
 

 

 

 

 

 

Sinocoredrill Group Co.,Ltd
Sinocoredrill Group Co.,Ltd
Sinocoredrill Group Co.,Ltd
Sinocoredrill Group Co.,Ltd
Sinocoredrill Group Co.,Ltd
Sinocoredrill Group Co.,Ltd
Sinocoredrill Group Co.,Ltd
Sinocoredrill Group Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Sinocoredrill

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Sinocoredrill Group Co.,Ltd Πιστοποιήσεις