Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltdεπαγγελματίας Κινέζος κατασκευαστής που ειδικεύεται στον εξοπλισμό γεωτρήσεων εξερεύνησης ορυκτών στην επιχείρηση από το 2008. Μέσω της στενής συνεργασίας με πελάτες και επιχειρηματικούς εταίρους, η Sinocoredrill κάνει συνεχή καινοτομία για την επίτευξη του στόχου της για ανώτερη παραγωγικότητα. Λόγω της εξαιρετικής απόδοσης των προϊόντων μας και της πολύ ανταγωνιστικής τιμολόγησης , ελαχιστοποιήσαμε με επιτυχία το κόστος γεώτρησης κάθε πελάτη μας ανά μέτρο.έχουμε άφθονα σχέδια με ποιότητα σειράς και ρητά, η τιμή μας είναι πολύ ανταγωνιστική γιατί είμαστε εργοστάσιο.

     

Έχουμε περάσει την πιστοποίηση συστήματος ποιότητας GB/T19001-2008/IS9001:2008.Η εταιρεία μας έχει επίσης κερδίσει τις διακρίσεις όπως το προϊόν υψηλής ποιότητας Jiangsu και τη συμμόρφωση με το συμβόλαιο Jiangsu και την εταιρεία πιστοληπτικής ικανότητας.Ως Κινέζος Specialist Of Geological Exploration Tools Manufactory And Supplier, η εταιρεία μας ιδρύθηκε με τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας εδώ και πολλά χρόνια.Η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί σε επαγγελματία κατασκευαστή εξοπλισμού και εργαλείων γεώτρησης, όπως ράβδο τρυπανιού HDD (No-dig), ράβδο και εργαλεία διάτρησης Wireline, διάφορα εμποτισμένα με διαμάντια και επιφανειακά μύτες πυρήνα, στραγγίζοντας κέλυφος με την αυτόματη παραγωγή γραμμή.

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή εργαλείων διάτρησης βαρελιού καλωδίου B / N / H / P WL, ράβδου τρυπανιού, συναρμολόγησης υπέρβασης, μύτης πυρήνα διαμαντιού, κελύφους γεώτρησης, πλήρους υδραυλικού πυρήνα και αντλίας λάσπης για πελάτες τόσο στο σπίτι και στο εξωτερικό.

 

Με πολυετή πείρα στην παραγωγή και πώληση καθώς και με ισχυρή τεχνική ικανότητα, η εταιρεία μας έχει προσφέρει την μάρκα υψηλής ποιότητας SINOCOREDRILL ολόψυχα, συμπεριλαμβανομένου του προηγμένου τόρνου CNC, του κέντρου μηχανικής κατεργασίας CNC και της συσκευής ράβδου πυροσυσσωμάτωσης με διαμάντια CNC.Με ένα δίκτυο μάρκετινγκ που καλύπτει την Κίνα, η εταιρεία μας έχει δώσει κορυφαία προτεραιότητα στην ποιότητα και στοχεύει επίσης στην αγορά.

 

Προσκολλημένοι στην ιδέα ότι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι υπέρτατα, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μια θετική εταιρική εικόνα και κέρδισε την ευρεία αναγνώριση από τους πελάτες μας.Προκειμένου να προσφέρει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς με το χαμηλότερο κόστος, η εταιρεία μας έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την καινοτομία της τεχνολογίας.Καλωσορίσαμε επίσης ειλικρινά αυτούς τους παλιούς και ειδησεογραφικούς πελάτες να συμμετάσχουν μαζί μας.

 

 

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1


 

 

 

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 8Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ:

 

▲ Sinocoredrill είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές στην Κίνα που είναι ειδικευμένη στα εργαλεία διατρήσεων εξερεύνησης πυρήνων, τα κομμάτια, τις ράβδους και τις εγκαταστάσεις γεώτρησης.

▲ Μέσω των καινοτόμων προϊόντων και της υπηρεσίας, Sinocoredrill έχει φέρει στους πελάτες του τις βιώσιμες αναπτυγμένες λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Και μέσω της στενής συνεργασίας με τους πελάτες και τους συνέταιρους, Sinocoredrill κάνει τη συνεχή καινοτομία για την επίτευξη του στόχου ανώτερης παραγωγικότητάς του.

▲ Sinocoredrill, που ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται σε Wuxi, Jiangsu. 
 

 

 

 

 

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Sinocoredrill

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις