Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd.ένας επαγγελματίας κινεζικός κατασκευαστής που ειδικεύεται σε εξοπλισμό γεωτρήσεων εξερεύνησης ορυκτών που δραστηριοποιείται από το 2008. Μέσω της στενής συνεργασίας με πελάτες και επιχειρηματικούς εταίρους,Η Sinocoredrill κάνει συνεχή καινοτομία για την επίτευξη του στόχου της ανώτερης παραγωγικότηταςΛόγω των εξαιρετικών επιδόσεων των προϊόντων μας και των πολύ ανταγωνιστικών τιμών, μειώσαμε με επιτυχία το κόστος γεωτρήσεων ανά μέτρο για κάθε πελάτη μας.Έχουμε άφθονα σχέδια με σειρά ποιότητας και ρητά.Η τιμή μας είναι πολύ ανταγωνιστική γιατί είμαστε κατασκευαστής.

     

Έχουμε περάσει την πιστοποίηση συστήματος ποιότητας GB/T19001-2008/IS9001:2008Η εταιρεία μας έχει επίσης κερδίσει τις τιμές όπως το Jiangsu υψηλής ποιότητας προϊόν και Jiangsu σύμβαση συμμόρφωση και πιστωτική εταιρεία.Ως Κινέζος Ειδικός Εργαλείων Γεωλογικής Έρευνας Κατασκευαστής και ΠρομηθευτήςΗ εταιρεία μας έχει αναπτυχθεί σε επαγγελματία κατασκευαστή εξοπλισμού και εργαλείων γεώτρησης.όπως το τρυπάνι HDD (No-dig) , , σχοινί τρύπησης ράβδος και εργαλεία, διάφορα από διαμάντι εμποτισμένο και επιφανειακά τοποθετημένο πυρήνα bit, reaming κέλυφος με την η αυτόματη γραμμή παραγωγής.

 

Η εταιρεία μας ασχολείται κυρίως με την παραγωγή του B / N / H / P WL καλωδιακό κεντρικό βαρέλι εργαλεία γεώτρησης, τρύπα γεώτρησης, overshot συναρμολόγηση, διαμαντένιο κεντρικό bit, reaming κελύφη,Πλήρη υδραυλική μονάδα γεώτρησης πυρήνα και αντλία λάσπης για πελάτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 

Με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή και την πώληση καθώς και ισχυρή τεχνική ικανότητα, η εταιρεία μας έχει προσφέρει την υψηλής ποιότητας μάρκα SINOCOREDRILL Με ένα δίκτυο μάρκετινγκ που καλύπτει την Κίνα,Η εταιρεία μας έχει δώσει την κορυφαία προτεραιότητα στην ποιότητα και επίσης στοχεύει στην αγορά.

 

Ακολουθώντας την ιδέα της ποιότητας και της εξυπηρέτησης, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μια θετική εικόνα της εταιρείας και κέρδισε την ευρεία αναγνώριση από τους πελάτες μας.Για να προσφέρουν καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες και να ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς με το χαμηλότερο κόστος, η εταιρεία μας έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την καινοτομία της τεχνολογίας.

 

 
 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


 

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ:

 

▲ Sinocoredrill είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές στην Κίνα που είναι ειδικευμένη στα εργαλεία διατρήσεων εξερεύνησης πυρήνων, τα κομμάτια, τις ράβδους και τις εγκαταστάσεις γεώτρησης.

▲ Μέσω των καινοτόμων προϊόντων και της υπηρεσίας, Sinocoredrill έχει φέρει στους πελάτες του τις βιώσιμες αναπτυγμένες λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Και μέσω της στενής συνεργασίας με τους πελάτες και τους συνέταιρους, Sinocoredrill κάνει τη συνεχή καινοτομία για την επίτευξη του στόχου ανώτερης παραγωγικότητάς του.

▲ Sinocoredrill, που ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται σε Wuxi, Jiangsu. 
 

 

 

 

 

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Sinocoredrill

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Sinocoredrill Exploration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις