Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού

Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Οριζόντιες εγκαταστάσεις γεώτρησης κατευθυντικών διατρήσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οριζόντιες εγκαταστάσεις γεώτρησης κατευθυντικών διατρήσεων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με την επιχείρησή σας για πολύ, να παρέχουμε πάντα σε με την καλύτερη τιμή, ικανοποιητική υπηρεσία.

—— Dragomanov

Επιθυμία εσείς όλοι καλές υγείες, μια ευτυχία & μέρη της επιτυχίας Ελπίδα αποζημιώνουμε όλο το απροσδόκητο προηγούμενο έτος! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια & την προσπάθειά σας αγαπητές.

—— Mr.H

SINOCOREDRILL -Ο καλύτερος και το Specilized «μιας στάσης πλατφόρμα πρόσβασης επιλογής «για τη διάτρυση των εξοπλισμών εξερεύνησης.

—— Iwan

Είμαι Online Chat Now

Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m

Κίνα Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m προμηθευτής
Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m προμηθευτής Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m προμηθευτής Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m προμηθευτής Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SINOCOREDRILL
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: Ydl-200

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΛΟΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος: Φ150-Φ300mm Βάθος διάτρυσης: 250m
Προσαρμοστείτε στη σκληρότητα βράχου: F=6-20 Πίεση: 1.2-4MPa
Κατανάλωση αέρα: 16-50m3/min Επικεφαλής μέγιστη ροπή δύναμης: 12000Nm (17MPa)
Επικεφαλής μέγιστη δύναμη ανύψωσης δύναμης: 25t Επικεφαλής μέγιστη πίεση δύναμης: 12.8t
Διατηρημένο σταθερή ατμοσφαιρική πίεση κτύπημα κυλίνδρων ανελκυστήρων: 850mm Επικεφαλής μέγιστο κτύπημα δύναμης: 1700mm
Μέγιστη κλίση ιστών: -5~90° Ελάχιστη επίγεια εκκαθάριση: 450mm
Ικανότητα ρόλων εργαλείων: 50M Ταχύτητα περπατήματος: 1.5km/h
Αναρρίχηση της γωνίας: 25°

 
Η πολλών χρήσεων εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων του βάθους 250 διάτρυσης μετρά τη διαδρομή που τοποθετείται με την τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρο 150mm300mm
 
Ydl-200DX η πλήρης υδραυλική πολλών χρήσεων εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων είναι ένας νέος τύπος υψηλής απόδοσης, της εξοικονόμησης ενέργειας και της πολυσύνθετης πλήρης-υδραυλικής κίνησης και της επικεφαλής για πολλές χρήσεις εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων δύναμης. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη οικοδομή στις σήραγγες, τις σήραγγες και τους υπογείους. Είναι κατάλληλος επίσης για τα φρεάτια διατρήσεων με τρυπάνι, ελεγκτικός τα φρεάτια, τη γεωθερμική κατασκευή τρυπών κλιματισμού, τις άγκυρες εφαρμοσμένης μηχανικής εθνικής ασφαλείας, να αντι-επιπλεύσει, τις καλώδιο-μένοντες άγκυρες, υψηλό περιστροφικό jetting, κ.λπ. είναι επίσης κατάλληλο για τα προγράμματα υδρενέργειας, τους σιδηροδρόμους, τις εθνικές οδούς, τα αστικά θεμέλια, την κάθετη οικοδόμηση τρυπών μεγάλος-ανοιγμάτων κ.λπ. στην εδαφολογική εφαρμοσμένη μηχανική να εμποτίσει την τρύπα ενίσχυσης μικρή τρύπα σωρών σωρός μικροϋπολογιστών. Η εγκατάσταση γεώτρησης μπορεί να εξοπλιστεί με ποικίλες διαδικασίες, όπως η πνευματική διάτρηση σφυριών κάτω-ο-τρυπών, η διάτρηση αφρού αέρα, η αντίστροφη διάτρηση κυκλοφορίας ανελκυστήρων αερίου, η μακριά διάτρηση τρυπανιών, η διάτρηση κυκλοφορίας λάσπης, η εκκεντρική διάτρηση τακουνιών, και η διάτρηση. Διάτρηση κομματιών ροδών, υδραυλική διάτρηση σφυριών, κ.λπ.
Η εγκατάσταση γεώτρησης είναι εξοπλισμένη με μια υδραυλική μηχανή υψηλός-ροπής για την περιστροφή, την πρόοδο κυλίνδρων και την ικανότητα ανύψωσης. Είναι εξοπλισμένο με τα υδραυλικά εργαλεία για να ανυψώσει και να μειώσει την ένταση εργασίας. Το κεφάλι δύναμης έχει τις πολλαπλάσιες ταχύτητες για να καταστήσει τη γεώτρηση ευρύτερη.
 
Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα:
1. Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων έχει την ισχυρή δυνατότητα διάτρυσης, ευρεία σειρά εφαρμογής, γρήγορη ταχύτητα διάτρυσης, ισχυρή δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τα ατυχήματα και η υψηλή αποδοτικότητα διατρήσεων.
2. Το κεφάλι δύναμης της εγκατάστασης γεώτρησης μπορεί μηχανικά και υδραυλικά να διπλός-μετατοπιστεί. Κατάλληλος για ποικίλες μεθόδους διάτρυσης όπως το σφυρί κάτω-ο-τρυπών, ο σωλήνας τακουνιών, το πλήρες περίβλημα και η περιστροφή κραμάτων.
3. Δύο μεγάλοι κύλινδροι πετρελαίου στον ιστό έχουν μια δύναμη ανύψωσης 25 τόνων. Ο εκκεντρικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό του περιβλήματος κατά το διάτρυση, και αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μικρή κατασκευή μη-ανασκαφής.
4. Η εγκατάσταση γεώτρησης υιοθετεί τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τηλεσκοπικούς ιστούς. Προκειμένου να εφαρμοστεί στις σήραγγες, τις σήραγγες και την κατασκευή υπογείων, το επικεφαλής κτύπημα δύναμης κονταίνουν σε 1,7 μέτρα, και ένα τρυπάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία σωλήνων τρυπανιών 1,5 μέτρων.
5. Ο κύριος άξονας υιοθετεί έναν τηλεσκοπικό μηχανισμό απομονωτών, που μπορεί αποτελεσματικά να προστατεύσει το εργαλείο διατρήσεων, και να προστατεύσει συγχρόνως το νήμα σωλήνων τρυπανιών από την καταστροφή όταν αλυσοδένει ο δεσμός.
6. Η μηχανή διατρήσεων είναι εξοπλισμένη με έναν υδραυλικό δεσμό στερέωσης (ф60-ф219) στη συσκευή στομίων, η οποία μειώνει αυτόματα το βοηθητικό χρόνο και μειώνει την ένταση εργασίας. Το στόμιο είναι εξοπλισμένο με τις συσκευές καθοδήγησης για να καταστήσει τη διάτρηση σταθερότερη και αξιόπιστη.
7. Η εγκατάσταση γεώτρησης φορτώνεται στα πλαίσια αντιολισθητικών αλυσίδων για να κάνει ολόκληρη τη μηχανή να μετατοπιστεί και το περπάτημα είναι γρηγορότερο και καταλληλότερο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη διαδρομή σιδήρου ή τη λαστιχένια διαδρομή εφαρμοσμένης μηχανικής, η λαστιχένια διαδρομή εφαρμοσμένης μηχανικής δεν βλάπτει το έδαφος, αλλά και μπορεί να εργαστεί στην πόλη.
8. Τα κύρια συστατικά του υδραυλικού συστήματος της εγκατάστασης γεώτρησης διατρήσεων αποτελούνται από τα διάσημα προϊόντα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, η οποία καθιστά την απόδοση ολόκληρης της μηχανής σταθερή και αξιόπιστη και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών.
9. Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες μεθόδους διάτρυσης: διάτρηση σφυριών αέρα DTH, πλήρης διάτρηση περιβλημάτων κυκλοφορίας λάσπης, σφυρί αέρα DTH και διάτρηση σωλήνων, διάτρηση κομματιών κυλίνδρων, λειτουργία υψηλής περιστροφής, κ.λπ.
10. Ο ιστός είναι εξοπλισμένος με την ανύψωση εργαλείων (δύναμη ανύψωσης 1,5 τόνου), η οποία είναι κατάλληλη για την ανύψωση του σωλήνα τρυπανιών και άλλων εργαλείων.
11. Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων έχει μια περιστρεφόμενη πλατφόρμα υψηλός-θέσης, η οποία καθιστά τη μηχανή διατρήσεων πιό εύκαμπτη κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
12. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη μηχανή μηχανών ή diesel ως δύναμη της εγκατάστασης γεώτρησης.
13, ο χρήστης μπορούν να προσαρμόσουν τον τηλεσκοπικό ιστό των διάφορων κτυπημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Πεδίο της εφαρμογής:
Κυρίως κατάλληλος για τις πολυκατοικίες, τις γέφυρες, τα γεωλογικά ορυχεία, τους λιμένες, τα φράγματα και άλλο ίδρυμα συσσωρεύστε τη διάτρηση.
Τεχνικές παράμετροι:
Χρησιμοποιείται κυρίως για τη οικοδομή στις σήραγγες, τις σήραγγες και τους υπογείους. Είναι κατάλληλος επίσης για τα φρεάτια διατρήσεων με τρυπάνι, ελεγκτικός τα φρεάτια, τη γεωθερμική κατασκευή τρυπών κλιματισμού, τις άγκυρες εφαρμοσμένης μηχανικής εθνικής ασφαλείας, να αντι-επιπλεύσει, τις καλώδιο-μένοντες άγκυρες, υψηλό περιστροφικό jetting, κ.λπ. είναι επίσης κατάλληλο για τα προγράμματα υδρενέργειας, τους σιδηροδρόμους, τις εθνικές οδούς, τα αστικά θεμέλια, την κάθετη οικοδόμηση τρυπών μεγάλος-ανοιγμάτων κ.λπ. στην εδαφολογική εφαρμοσμένη μηχανική να εμποτίσει την τρύπα ενίσχυσης μικρή τρύπα σωρών σωρός μικροϋπολογιστών. Η εγκατάσταση γεώτρησης μπορεί να εξοπλιστεί με ποικίλες διαδικασίες, όπως η πνευματική διάτρηση σφυριών κάτω-ο-τρυπών, η διάτρηση αφρού αέρα, η αντίστροφη διάτρηση κυκλοφορίας ανελκυστήρων αερίου, η μακριά διάτρηση τρυπανιών, η διάτρηση κυκλοφορίας λάσπης, η εκκεντρική διάτρηση τακουνιών, και η διάτρηση. Διάτρηση κομματιών ροδών, υδραυλική διάτρηση σφυριών, κ.λπ.
 

Διάτρυση της διαμέτρουΦ150-Φ300mm
Βάθος διάτρυσης250m
Προσαρμοστείτε στη σκληρότητα βράχουf=6-20
Πίεση εργασίας1.2-4MPa
Κατανάλωση αέρα16-50m3/min
Επικεφαλής ταχύτητα περιστροφής δύναμης0~31r/min (stepless κανονισμός ταχύτητας), 14, 20, 29, 35, 39, 41, 54, 59, 70, 78, 93, 109, 156, 187r/min
Επικεφαλής μέγιστη ροπή δύναμης12000Nm (17MPa)
Επικεφαλής μέγιστη δύναμη ανύψωσης δύναμης25T
ταχύτητα ώθησης0-3m/min (stepless κανονισμός ταχύτητας) 3, 3,74, 7,54, 15,08, 18,1, 21.84m/min (γρήγορα)
Επικεφαλής μέγιστη πίεση δύναμης12.8T
Pressurization ταχύτητα0-5.9m/min (stepless κανονισμός ταχύτητας) 5.9, 7.34, 14.78, 29.57, 42.83m/min (γρήγορα)
Διατηρημένο σταθερή ατμοσφαιρική πίεση κτύπημα κυλίνδρων ανελκυστήρων850mm
Επικεφαλής μέγιστο κτύπημα δύναμης1700mm
Μέγιστη κλίση ιστών-5~90°
Ελάχιστη επίγεια εκκαθάριση450mm
Εργαλείο που ανυψώνει τον ανελκυστήρα1.5T
Εργαλείο που ανυψώνει την ταχύτητα20m/min
Εργαλείο που ανυψώνει τη διάμετρο σχοινιών καλωδίων1010mm
Ικανότητα ρόλων εργαλείων50m
Περιστροφή μηχανώνΧειρωνακτική περιστροφή ολόκληρης της μηχανής, προσδιορισμός θέσης καρφιτσών προσδιορισμού θέσης
Ταχύτητα περπατήματος1.5km/h
Αναρρίχηση της γωνίας25°
ηλεκτρικός κινητήρας55+18.5KW
Διαστάσεις (ύψος πλάτους × μήκους ×)

4300×1950×2600 (θέση μεταφορών)
3650×1950×4200 (θέση εργασίας)

βάρος6000kg

 
Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200mΗ πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200mΗ πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m
 

Η πολυ διαδρομή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού λειτουργίας τοποθέτησε την τρύπα βαθιά νερών 200m
Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή τον κατασκευαστή;
Α: Είμαστε ειδικευμένος κατασκευαστής.
 
Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Γενικά είναι 5-10 ημέρες εάν τα αγαθά είναι στο απόθεμα. ή είναι 15-20 ημέρες εάν τα αγαθά δεν είναι στο απόθεμα, είναι σύμφωνα με την ποσότητα.
 
Q: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;
Α: Payment=1000USD<>, 30% T/T εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από την αποστολή.
T/T, L/C, Western Union.
 
Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας, και χρησιμοποιημένος για;
Α: Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν το κομμάτι πυρήνων, κομμάτι PDC, που διευρύνει το κοχύλι, το βαρέλι πυρήνων, το περίβλημα, τη ράβδο τρυπανιών, την εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών και άλλα τρυπώντας με τρυπάνι μέρη.
Χρησιμοποιούνται για την ορυκτή εξερεύνηση, τη γεωλογική διάτρηση, τη γεωτεχνικές εφαρμοσμένη μηχανική και την εδαφολογική δειγματοληψία.
Q: Πόσο περίπου οι όροι παράδοσης;
Α: Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1 κομμάτι. Μεταφορά: Από DHL/TNT/Fedex εκφράστε, αέρας, θάλασσα, τραίνο.
Q: Πόσο περίπου έκπτωση;
Α: Η τιμή είναι βασισμένη στα προϊόντα και την ποσότητα διαταγής.
Q: Δέχεστε τη διαταγή δειγμάτων;
Α: Ναι βέβαιος, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για τις λεπτομέρειες.
Q: Πόσο περίπου η υπηρεσία μεταπωλήσεών σας;
Α: Δεδομένου ότι ένας κατασκευαστής, προσφέρουμε προωθήστε την υποστήριξη τεχνολογίας για όλες τα προβλήματα και τις ερωτήσεις. Εκτός αυτού, δεχόμαστε την επιστροφή αγαθών ή αντικαθιστάμε για το ποιοτικό πρόβλημα.
Q: Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται μέσα;
Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu, Κίνα.
Q: Πώς η επιχείρησή σας ελέγχει την ποιότητα;
Α: Ποιότητα πρώτα. Προκειμένου να εγγυηθεί υψηλός - η ποιότητα για τα προϊόντα μας, Sinocoredrill κάνει συνήθως μια σοβαρή επιθεώρηση για όλες τα προϊόντα και τις πρώτες ύλες στην ακριβή διαδικασία

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinocoredrill Group Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. yuan

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα